søker du regnskapsfører...
...vi kan hjelpe deg

Logg inn

Referansekunder

Boklageret AS

Boklageret er en uavhengig bokhandelkjede med butikker i både Norge og Sverige. Vi har i dag 21 butikker. 19 i Norge og 2 i Sverige. Vi har som målsetting å være Norges billigste bokhandelkjede. En liten effektiv organisasjon sikrer deg som leser de billigste og beste bøkene. I tillegg har vi medarbeidere i butikk som skal yte førsteklasses service og hjelpe deg å finne den boken akkurat du er på utkikk etter.

Oslo Apartments AS

Oslo Apartments har over 20 års erfaring med leilighetsutleie i Oslo. Selskapet tilbyr over 200 leiligheter sentralt i Oslo for korttidsleie. Råd & Regnskap har vært regnskapsfører for selskapet siden 2012.

Kontaktperson: Harald Wand (+47 900 19 732, email: harald@osloapartments.no)

Les mer om Oslo Apartments her: https://www.facebook.com/osloapartments

Oslo Kongressenter Folkets Hus AS

Oslo Kongressenter Folkets Hus er et topp moderne konferansesenter og vertskap for cirka 1000 arrangementer i løpet av et år. 

Høsten 2013 valgte selskapet å legge regnskap og lønn i våre systemer, samt benytte seg av vår rapporteringsløsning BizView. Selskapet har egen regnskapsavdeling som utfører deler av regnskapet selv mot vår server men får bistand av R&R ifm opplæring, oppfølging og kvalitetskontroll.

Kontaktperson: Daglig leder Henning Stordal (+47 928 23 955, email: henning.stordal@oslo.kongressenter.no)

Norsk Tid AS

Norsk Tid AS utvikler timeregistreringssystemet tidBANK, som regner timelister, fleksitid, overtid og fravær automatisk.

Kontaktperson: Daglig leder Tom Gustavsen (+47 924 65 888, email: tom@norsktid.no)

SansBygg AS

SansBygg AS har i løpet av de siste 10 årene ledet modernisering av 7000 bad. SansBygg er godkjent etter Byggebransjens våtromsnorm, er medlem av Byggmesterforbundet og har sentral godkjenning for ansvarsrett i tiltaksklasse 2.

Kontaktperson: Prosjektleder Roger Wågsand (+47 904 15 000, email: roger@sansbygg.no)

Norges Naturmedisinsentral AS

Norges NaturmedisinSentral as (NNS) er en godkjent legemiddelgrossist og Norges største importør av homeopatiske og antroposofiske legemidler, som distribueres via apotek over hele landet. NNS er også importør og grossist av en rekke andre produkter for naturlig helse og velvære, som er tilgjengelige i vår nettbutikk www.arnika.no, samt i helsekostforretninger.

Kontaktperson: Daglig leder Torleiv Idsøe Holst (+47 917 05 946, email: torleiv@nn-s.no)

Arkel AS

ARKEL Asker og Bærum AS er elektroentreprenørbedrift lokalisert på Hvalstad i Asker. "Vi har 15 servicebiler og tar alle typer oppdrag. Til sammen har gutta på kontoret over 100 års erfaring i faget og har tidligere jobbet i Nebb, EB og ABB (YIT)" Selskapet er medlem av EL-proffen.

Kontaktperson: Daglig leder Morten Sagen (+47 458 31 934, email: morten.sagen@arkel.no)

Døvigen AS

Døvigen AS ble etablert i 1949 og er lokalisert på Helsfyr i Oslo. Selskapet leverer papir, emballasje og kontor & dataprodukter. Råd & Regnskap har vært regnskapsfører for Døvigen AS siden 2010. 

Kontaktperson: Sindre Døvigen (+47 900 46 089, email: sindre@dovigen.no)

Samarbeidspartnere

Bizview Systems

Bizview Systems skal være en av de ledende leverandørene av CPM løsninger til små og mellomstore bedrifter i Norden. Via Råd & Regnskap tilbyr vi BizView – Programproduktet med workflow og prosesstyring for planlegging, prognose, budsjett, konsolidering, rapportering og analyse, alt med hjelp av regnearkgrenssnitt, dashboards og webteknologi!

For mere informasjon ta kontakt med Lars Fjellbirkeland (+47 909 39 089, email: lars.fjellbirkeland@bizviewsystems.com

RTC Tech AS

RTC Tech AS er et norsk selskap etablert i 2010 lokalisert i Drammen. Selskapet utvikler brukervennlige og sikre nettløsninger for elektronisk arkivering, signering og dokumentdeling med innebygget teknologi for skjermdeling og videokonferanse. 

Les mer om SIFR her...

Kontaktperson: Administrerende direktør Kjell Wiik (+47 975 33 621, email: kjell@rtctech.no)

Regnskap Norge

Regnskap Norge er lokalisert i Oslo og har som formål å fremme de autoriserte regnskapsføreres faglige, økonomiske og sosiale interesser gjennom myndighets-, kvalitets-, kompetanse- og relasjonsarbeid.

Poweroffice

Råd & Regnskap har benyttet Poweroffice siden 2003. Vi benytter Poweroffice til CRM, kvalitetssikring, timeregistrering og fakturering.

Maestro

Maestro er ledende leverandør av økonomisk programvare for årsavslutning, skatteberegning og revisjon. Vi tilbyr en totalpakke med Klientadmin i bunn og en rekke integrasjoner mot bla PowerOffice og andre regnskapssystemer. I tillegg har vi avstemming integrert i systemet. Maestro er en innovativ aktør og har utviklet Signant, elektronisk signatur. Dropp penn og papir og signer oppdragsavtaler eller engasjementsbrev med BankID eller Buypass. Du er viktig for oss og innspill fra våre kunder er med på å bestemme retningen på vår utvikling og veien videre.

Vi elsker våre kunder!

Visma

Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon. Vi er kjent som et selskap med finansiell styrke og solid vekst. Målet vårt er å forenkle og automatisere virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. Som leverandør tilbyr vi kundene en unik mulighet til å velge og kombinere programvare og outsourcingtjenester.

Xledger

Xledger er forretningssystemet for deg som ønsker kontroll på egen virksomhet. Du får umiddelbart innsyn og oversikt, og systemet gjør det mulig for ditt selskap å ta de riktige beslutningene basert på riktig og oppdatert informasjon.

Tripletex

Tripletex er et komplett webbasert økonomisystem med prosjekt og timeføring. Systemet har også bransjeløsning for regnskapsførere, revisorer, elektrikere og rørleggere. I tillegg passer systemet svært godt for arkitektkontorer, ingeniører og IT-selskaper.

Adekvat

Adekvat Info er en av Norges ledende informasjonsleverandør til små bedrifter. Helt siden starten i 1992 har vårt mål vært å gjøre hverdagen enklere for småbedriftslederen. Adekvat utgir og tilbyr en rekke fagbøker rettet mot næringslivet. 

Infotjenester

Infotjenester har gjennom mer enn 25 år levert faglig og juridisk kompetanse til norsk arbeidsliv innen områdene personal, ledelse, HMS, lønn og regnskap. I kraft av vår ledende posisjon på kurs og nettbaserte fag- og kompetanseverktøy bidrar vi hver dag til at norske ledere og medarbeidere er oppdaterte, strukturerte, trygge og selvhjulpne.

Sticos

Sticos AS er Norges ledende kompetansesenter innen regnskap, lønn og personal. Våre løsninger brukes av 10 000 kunder og 32 000 brukere spredt på mange bransjer. I kundegruppen finner du en stor andel av Norges revisorer og regnskapsførere, samt ledere og medarbeidere innenfor regnskap, lønn og personal. Sticos er ledende på faglige oppslagsverk og holder HR- og regnskapsbransjen oppdatert på lover og regelverk.