søker du regnskapsfører...
...vi kan hjelpe deg

Logg inn

Fakturadministrasjon

Råd & Regnskap tilbyr kunder å fakturere i våre systemer, eller er behjelpelige med å finne et egnet fakturasystem som kan integreres med våre systemer.

Råd & Regnskap Akershus AS er forhandler for Visma Avendo fakturering som er et enkelt faktureringsprogram for kunder som ønsker å fakturere selv. Programmet kan settes opp for automatisk fileksport av fakturajournal som sendes på epost til regnskapsfører i Råd & Regnskap. Filen importeres og bokføres automatisk i regnskapssystemet Visma Business. Samtidig blir også nye kunder opprettet. Fakturaene kan valgfritt sendes på epost eller som vanlig post. Les mer på www.visma.no. Bruk KID og automatisér deler av regnskapet Fakturer selv, bruk kid og du sparer du tid og penger på selve regnskapsføring av kundefakturaer og innbetalinger hver måned

Du slipper å sende oss faktura for bokføring Fakturane blir innlest som file Mindre jobb for regnskapsfører er penger spart for deg. samt at det gjør avstemming av bankkontoer langt mindre tidkrevende.

Et annet alternativ er Visma Webfaktura som er en nettbasert fakturaløsning som er integrert med Visma Business. Her kan våre kunder fakturere i "skyen" og ha eget fakturaarkiv på nettet. Fakturaene overføres elektronisk på daglig basis til Visma Business.

Les mer om Visma Webfaktura her....