søker du regnskapsfører...
...vi kan hjelpe deg

Logg inn

Juridisk bindende signatur uten penn og papir

Råd & Regnskap har tatt i bruk signeringsløsningen SIFR Sign mot våre kunder og samarbeidspartnere. 

Det finnes per idag mange elektroniske signeringsløsninger hvor det benyttes ordinær bankID, eller mobil bankID for signering.

Med SIFR Sign sin signeringsløsning blir dette enda enklere og raskere. En enkel applikasjon installeres på PC'en. Dokumentet som skal signeres dras inn i applikasjonen og mottakere angis med mobiltelefonnummer og email. Umiddelbart mottas en SMS og en mail av signant(ene). Dokumentet som skal signeres ligger vedlagt. Signering utføres på skjermen ved å snu telefon eller nettbrett vannrett. Så snart dokumentet er signert av alle signanter mottas en e-post med det ferdig signerte dokumentet.

Signaturen er juridisk bindene. Råd & Regnskap kommer til å benytte denne signeringsformen ifm oppdragsavtaler med kunder, årsregnskaper, årsberetninger, protokoller osv.

SIFR Sign er endel av SIFR løsningen for dokumentlagring og dokumentdeling som vi har sendt ut informasjon om tidligere, men applikasjonen kan også benyttes separat.

Er dere interessert i løsningen for anvendelse i egen bedrift vennligst ta kontakt med RTC Tech AS ved Kjell Wiik (tlf 975 33 621, kjell@rtctech.no)

 

sifrsign.png/