søker du regnskapsfører...
...vi kan hjelpe deg

Logg inn

Superstresset – slik løser du problemet

Det viktige er at du planlegger tiden slik at helsen, familien og hjernen får sitt slik at sjelen din også er med på veien.

Du har en million ting å gjøre og kommer aldri til å bli ferdig med alt, selv om du bare må bli ferdig. De fleste som jobber mye og har mange ting å ta ansvar for kommer fra tid til annen til et punkt da de er på grensen til utbrenthet. Slik er det for alle jeg kjenner som driver egne foretak. Det er verken merkelig eller spesielt farlig hvis man bare vet hva man skal gjøre for å bryte det.

Det viktige er at du planlegger tiden, slik at helsen din får sitt, familien sitt og at hjernen og sjelen din er med på veien.

Dette fungerer når du har mer enn du greier og tiden ikke strekker til:

Unngå å se deg som et offer

Du blir direkte hjelpeløs når du begynner å identifisere deg selv som et offer. Husk at det ikke kommer noen ridder i skinnende rustning for å redde deg. Det er din situasjon og du, mer enn noen annen som har ansvaret for å forandre den.

Forbli i situasjonen

Ikke gå i fellen med å begynne å tenke på alt annet du må gjøre når du er ferdig med det du har på bordet akkurat nå. Du blir garantert ferdig med det du har foran deg hvis du konsentrerer deg om det helt og holdent, i stedet for å bekymre deg over andre og hvem sin feil det er at det ikke er gjort.

Slipp kontrollangsten

Hvor mye av det stresset du føler kommer virkelig utenfra – er det ikke faktisk slik at det meste kommer fra deg selv? Det pleier å være slik. Vær snill mot deg selv. Hvis du ikke vet hvordan man er det – får du lære deg det.

 

Denne artikkelen er hentet fra 131 sider om hvordan du vinner ekstra tid..

Kilde: Adekvat.no