søker du regnskapsfører...
...vi kan hjelpe deg

Logg inn

Våre primære datasystemer

I forbindelse med regnskapsføring benytter vi primært, Visma Business24SevenOffice, Tripletex  og Xledger, samt at vi har kompetanse på en rekke andre økonomisystemer. Vi ønsker å gjøre bilagsflyten så effektiv som mulig og forsøker å finne gode bransjeløsninger (kasseløsninger, fagsystemer, fakturaløsninger etc..) som kan integreres med våre hovedsystemer.

I tilknytning til Visma Business benytter vi Visma Dokumentsenter, Visma Autopay, Visma Webfaktura, Visma Approval, Visma Contracting, Cordel, Quick, PC-Kasse, Front Systems, Pro Line og en rekke andre systemer. Fra disse systemene har vi filimport/-eksport som effektiviserer regnskapsføringen.

Lønn for våre klienter kjøres i Huldt & Lillevik 5.0Visma Lønn ,Xledger lønn. og Tripletex lønn

For rapportering og budsjettering har vi i samarbeid med IT-selskapet NCG Group AB utviklet et rapporterings- og budsjetteringsverktøy i webprogrammet BizView.

Utarbeidelse av årsoppgjør og ligningspapirer skjer i Maestro og Total. Kvalitetsoppfølging og kontroll skjer gjennom et internutviklet DOK System, PowerOffice kundeoppfølgingssystem og NARF KS Komplett.