Vi kan være din økonomiavdeling

Mange små og mellomstore bedrifter sitter med en eller to personer ansatt på heltid med lønn og regnskap. Dette fungerer helt utmerket så lenge de ansatte klarer å holde seg faglig oppdatert og evner å henge med på de endringer som skjer innen IT-teknologien. Men hva hvis den ansatte blir syk over lengre tid? Klarer de ansatte å henge med på endringer innen rapportering til offentlige myndigheter? Vi har mange kunder som har kommet til oss etter å ha fått store forsinkelsesavgifter og unødvendig høye revisjonsregninger grunnet manglende internkontroll.

Hvis økonomiavdelingen outsources til oss vil vi sørge for at du ikke opplever dette. Du vil redusere sårbarhet og vi vil sørge for at du benytter de optimale løsninger og at nødvendige rutiner blir satt opp og etterfulgt. Du vil kunne redusere den faste kostnaden som en intern økonomiavdeling utgjør. Hos oss kan du kjøpe den kapasiteten du trenger når du trenger den. Hvis du ønsker å ha den personlige kontakten med din regnskapsfører kan vi gjøre jobben i dine lokaler.