ECIT Råd & Regnskap Invitational 2019

Til våre golfinteresserte kunder og samarbeidspartnere!

HOLD AV TIRSDAG 3. SEPTEMBER!! (Fremmøte kl. 0900)

Vi ønsker alle nye og gamle kunder samt andre forbindelser hjertelig velkommen !

Tradisjonen tro har vi igjen gleden av å invitere til en flott utendørsopplevelse! Turneringen er populær som alltid, og vil også i år avholdes hos vår samarbeidspartner Tyrifjord Golfklubb. Det vil bli en sosial turnering med kombinert individuelt spill og lag-konkurranse. Det spilles 18 hull.

Vedlagt her er invitasjon og generell info, samt link til påmeldingsskjema. Ta kontakt med undertegnede om du lurer på noe. Det er begrenset antall plasser (shotgun), så først til mølla gjelder. Fint om du svarer raskest mulig. Dersom flere fra ditt selskap vil delta må det fylles ut et påmeldingsskjema pr. deltaker.

NB! Husk Golfbox-ID

Invitasjon ECIT RR Invitational (002)

Informasjon Tyrifjord Golfklubb

ELEKTRONISK PÅMELDING (Google Forms)

VEL MØTT TIL EN HYGGELIG DAG I FRILUFT !

Vennlig hilsen
Trond N. Larsen
Daglig leder
Partner / autorisert regnskapsfører
+47 21 62 70 55
+47 900 88 697
tnl@rr-a.no