Hva betyr coronaviruset for deg og meg? Dette kan du gjøre som arbeidsgiver..

Kjære kunde!

Corona viruset påvirker norsk næringsliv og arbeidsplasser i stor grad. Vi i ECIT tenker ekstra mye på våre kunder i denne perioden. Vi ønsker å være gode og tilgjengelige støttespillere for deg som har ansatte hjemme i karantene, du som blir nødt til å permittere ansatte, du som ønsker å snakke om kostnadsbesparende tiltak, og du som har behov for rask hjelp med oppretting av hjemmekontor og muligheter for nettmøter for dine ansatte.
Det er viktig for oss å ta en aktiv rolle i dugnaden om å begrense smitten. Over halvparten av våre ansatte er derfor nå på hjemmekontor. Alle lønnskonsulenter har hjemmekontor, for å holde seg friske til å hjelpe dere med lønnsspørsmål, sykeoppfølging og eventuelle permitteringer. Vi gjennomfører nettmøter, og har utsatt alle reiser. Slik bidrar vi til å redusere smittefare, samtidig som vi kan være tilgjengelig for deg lokalt.
Vi har samlet svar på spørsmål som mange arbeidsgivere stiller oss i denne artikkelen: https://blog.ecit.com/no/arbeidsgiver-corona-virus. Artikkelen oppdateres løpende med råd fra regjeringen og FHI. Du kan derfor komme tilbake til denne artikkelen ved en senere anledning for å finne oppdaterte råd og informasjon.

Vi anbefaler alle våre kunder å holde seg oppdaterte i forhold til nasjonale retningslinjer, og å bidra til å begrense smittespredning. Det er til det beste både for næringslivet og for de mest utsatte i samfunnet vårt. Sammen gjør vi en forskjell.
Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt med oss på den måten du pleier, vi er tilgjengelige pr epost og telefon som normalt.

Vennlig hilsen

ECIT Råd & Regnskap AS